Weer terug in ons stormachtige koude kikkerlandje
Door: Leoni
Blijf op de hoogte en volg Leoni
23 November 2009 | Nederland, Roosendaal
Toch nog even een laatste berichtje. Inmiddels ben ik alweer ruim een maand terug en nog elke dag mis ik Thailand. Ik mis werkelijk alles, zelfs die vervelende muggen. Maarja, het zij zo. Ik ga zeker terug dat is iets wat zeker is! Ik vind het leuk dat jullie me zo hebben gevolgd op naar de volgende keer. Inmiddels ben ik Thais aan het leren voor een volgend verblijf, het is ook zo'n ontzettend grappig taaltje. Ik heb nog wat foto's toegevoegd daar het uploaden hier wat makkelijker en sneller gaat. Dus veel plezier met het bekijken van de foto's!
Liefs,
Leoni
23 November 2009 - 21:03
Leoni Van Leeuwen:
Ze staan bij het voorgaande bericht! -
23 November 2009 - 22:12
Mama:
Hoi schat, wij zijn blij dat je zo gelukkig was in Thailand. Wij hopen dat je weer eens zo'n vakantie in Thailand zal hebben!! Ook hopen wij dat je net zo gelukkig in Nederland wordt als dat je in Thailand was!! Heel veel liefs van ons allemaal!!! -
24 November 2009 - 01:52
O>T.:
Hardstikke leuke en mooie foto's.
Het is een prachtig vakantieland.
Maar ik ben toch blij dat je terug bent. Het is een grappig taaltje, ja, maar ik heb gehoord dat je door dat grappige taaltje veel misverstanden kunt krijgen. Dat is omdat er zoveel dialecten zijn en ze veel op elkaar lijken waardoor mensen dingen horen die je niet zo bedoeld. Dus, studeer maar, want kennis is nooit weg, maar wees op je hoede met wat je zegt als je weer daar bent. liefs OTxxxxxxxxxxx -
24 November 2009 - 13:17
Erwin: